Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Patronlar büyük anlaşmalara golf oynarken karar veriyor

Geçtiğimiz günlerde dünyanın dört bir yanından gelen golf tutkunu kadınlar, Belek Gloria Hotels& Resorts'un 20'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Ladies Open Week Golf Turnuvası'nda buluştu. Yemyeşil bir doğa, masmavi bir deniz ve büyüleyici bir nehir manzarası eşliğinde golfün sultanlarıyla sahada buluştuk. Bu işte ilk kural; sessiz olmak. Her şey tamam ama bu sessizlik işini yapamayacağım galiba ben; şen kahkahasız turnuva olur mu hiç? Tam bunları düşünürken, sahadaki kadın golfçülerden biri "Tüh ya" diye bağırıyor; kadının topu, nehri geçememiş. 'Acaba ben yüksek sesle mi konuştum veya güldüm?' diye panik ve vicdan azabıyla başlıyor benim turnuvam.

KADINLAR HER YERDE BAŞARILI
Neyse, sessizliğimi korumaya çalışırken; kadın golfçüler, karşılarına çıkan engellere, nehre, ağaca rağmen yılmayıp ilerliyorlar. Bu turnuva bir kez daha 'Kadın sahada, evde, sokakta, iş yerinde yani her yerde başarılı' dedirtiyor insana. 'Peki ya erkekler golfte nasıl?' diye sorduğumda, otelin marka ve pazarlama müdürü Seda Bayburtlu "Çok iyi golf oynayanlar var. Dünyanın dört bir yanından buraya geliyorlar" diyor ve ekliyor:
"Büyük patronlar büyük anlaşmalara golf oynarken karar veriyor." Meğer birçok büyük anlaşmanın imzası golf turnuvasında karşılıklı oynarken atılıyormuş.

Turnuva; final oyunundan sonra ödül töreni, akşam yemeği ve kapanış partisi ile sona eriyor. Turnuvada ikinci olan başarılı golfçü Didem Aras'ı tebrik ettikten sonra kendisiyle golf hakkında konuşuyoruz.
Aras, "Bu sahada değişik birçok insanla tanışıyoruz. Birçok ülkeden arkadaşlarımız oluyor" diyor. Golfe ne zaman başladığını sorduğumda ise "Tamamen golf dulu olmamızdan dolayı" diyor. "Golf dulu ne demek?" diye soruyorum. Aras gülerek şöyle yanıt veriyor: "Eşlerimiz oynuyor, biz de evde oturmuyoruz; biz de oynuyoruz." Eminim eşlerinden daha da başarılı oynuyorlar. Yaşasın kadınlar! Bu arada 13- 15 Ekim'de Glorıa Hotels&Resorts'ta dünyanın en prestijli triatlon yarışı Ironman, gerçekleşecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA